Gezocht: Gastschrijvers

Posted by on Okt 3, 2016 in Feminisme
No Comments

gast schrijver

Ik ben voor Today’s Feminism op zoek naar allerlei gastschrijvers. Dit kan gaan op terugkerende artikelen, maar ook een enkel gastartikel. Als blanke, cishet vrouw wil ik niet schrijven over de struggles waar bijvoorbeeld POCs en LQBTQ+’ers mee te maken hebben. Ik wil niet beschrijven hoe ik denk dat het voor hen is, ik wil dat zij ons vertellen hoe het voor hen is om te dealen met de diverse vormen van discriminatie.

Zoals je misschien wel gezien hebt wordt er tot nu toe met name geschreven over seksisme en andere vrouwen issues. Dat is omdat ik hier zelf over kan schrijven, en Today’s Feminism nog zo nieuw is dat ik nog niet echt de kans heb gehad om gastschrijvers te benaderen. Ik wil echter graag ook zo snel mogelijk over andere onderwerpen als racisme en de LGBTQIA community gaan schrijven, dus daarom ben ik hard op zoek naar mensen die over deze onderwerpen kunnen schrijven.

Wat betreft de posts zelf zitten er niet zoveel eisen aan. Geen minimum aantal woorden, maar in de meeste gevallen zullen dergelijke posts toch niet heel kort zijn. In principe wordt je naam er natuurlijk bij gezet (eventueel met foto, als je dat wil), maar als je liever anoniem schrijft mag dat uiteraard ook. Het zou fijn zijn als de post in goed ABN geschreven is, maar wanneer dit niet zo is kan ik dat ook nog aanpassen eventueel.

Spreekt dit alles jou wel aan en zou jij graag een gastschrijver zijn voor Today’s Feminism? Dit kan een eenmalige samenwerking zijn, of deze kan uit meerdere posts bestaan. Neem dan contact op via info@todaysfeminism.nl, vertel wat over jezelf en waar je over wil schrijven. Als het een onderwerp is dat ik bij Today’s Feminism vind passen kun je beginnen met het schrijven van de post.

Ik hoop dat er een aantal van jullie bij zitten die het leuk lijkt om voor Today’s Feminism te schrijven!

# # # # # #

Reply